logo2012front-slide1.jpg
Forsiden
Kvalitetsmærker
Kampagne
Profil
Nyhedsarkiv
Maskiner
Brugte Maskiner
Maskine Galleri
Værksted
Have-/park
Lager og Reservedele
Butik
Billedgalleri
Links
Kontakt / Åbningstid
Job hos J. Hundahl A/S

 

 

New Holland er verdens førende indenfor produktion og salg af landbrugsmaskiner, herunder landbrugstraktorer, mejetærskere, drue mejetærskere, hø baller m.m.

 

New Holland har til landbrug med salgsafgrøder, husdyravlere, maskinstationer, entreprenører, vinavlere og professionelle ground care entreprenører det bredeste udvalg af betjeningsvenlige traktorer, mejetærskere og materialehåndteringsudstyr: mere end 80 produktlinjer og over 300 modeller. 

 

New Holland supplerer det bredeste udvalg af landbrugsmaskiner med effektiv reservedels- og servicesupport og en vifte af skræddersyede finansielle tjenester fra en specialist i landbrugsfinansiering. 

 

Et imødekommende og professionelt globalt forhandlernet garanterer, at der sæson efter sæson altid står bistand og ekpertrådgivning til rådighed. Tæt på kunderne på alle områder. New Holland er en pålidelig partner for enhver landmand. 

 

 

VIKING er moderne, designede og innovative plæneklippere. Gennem fx. unik klippe- og opsamlingsteknologi sørger de for, at din have bliver så smuk som muligt. VIKING tilbyder et koncept med kompromisløse kvalitetsprodukter til krævende kunder, der ønsker en bedre kvalitet.

 

VIKINGs designede, moderne, grønne havemaskiner gør arbejdet i haven effektivt og bekvemt. Perfekt klipperesultat, skønne at se på, lette at anvende og vedligeholde - faktorer, der gør VIKINGs maskiner til de mest ultimative plæneklippere. Med en VIKING i haven får man følelsen af at have taget det rigtige valg. I sortimentet findes alt fra elektriske plæneklippere til benzindrevne plæneklippere og specialklippere til rigtigt højt græs.

 

Husk at få serviceret din plæneklipper, det kan spare dig for penge, og besvær med at få den igang efter vinter.

 

 

 

STIHL er gennem kontinuitet og perfektion blevet til det det er i dag; ubestridt verdens ledende producent af motorsave mm.

Siden Andreas Stihl i 1926 opfandt motorsaven, har STIHL præget udviklingen af den moderne sav på afgørende vis.

På basis af mange års erfaring på motorsavsområdet er et varieret produktprogram blevet udviklet. I dag står navnet STIHL over hele verden for perfekt arbejde med græstrimmere, kratryddere, skæremaskiner, hækkeklippere og blæseaggregater - for blot at nævne eksempler.


Som den eneste i verden, fremstiller STIHL samtlige komponenter til en motorsav 'i eget hus'; herunder motor, savkæde og sværd. Resultatet er overbevisende. komponenter, der er perfekt afstemt efter hinanden, får alle maskinens dele til at indgå i et perfekt 'teamwork'. Dette sikrer maskinerne optimal funktionssikkerhed og lang levetid.

 

Alt kan gøres bedre. Specielt indenfor teknik. Derfor har produktudviklingen altid haft høj prioritet hos STIHL - lige fra første færd. STIHL drives frem af ønsket om konstant at gå videre mod nye mål og forbedringer.

Forbedringer, som brugeren mærker i dagligdagen; bl.a. bliver arbejdet mærkbart nemmere og miljøet skånet. 

 

Sådan har de altid gjort, og sådan vil de altid gøre.

 

Få serviceret dine motorsave, det kan spare dig for penge.

 

 

  Alle maskiner fra STIHL og VIKING som du får er testet og klargjort, uden ekstra omkostninger. som en del servicen.

 
  Blandt STIHL's og VIKING's produkter til skoven og haven finder du et stort antal testvindere! Læs mere om testene her. 
  Ved køb af en VIKING plæneklipper får du hele 10 års chassigaranti. Gælder mod krakeleringer på VIKING plæneklippernes chassi i serierne 3-4-5. 
  

Køber du en STIHL eller VIKING maskine der koster op til 6.250 inkl. moms dækkes du af vores Tilfredsheds garanti. Det betyder: At du inden for en uge kan tilbagelevere maskinen, såfremt du ikke er tilfreds.

 

 
  

Svanen er en omfattende miljømærkning, som endog på nogle punkter har lavere grænseværdier end EU standarderne. VIKING har 2 versioner af MB4 RT/RTP som er blevet Svanen mærket.

 

 

Vil du vide mere så besøg http://www.stihl.dk/virksomheden.aspx

 

 

Nilfisk-ALTO er et varemærke ejet af Nilfisk-Advance A/S, der er en af verdens førende producenter af professionelt rengøringsudstyr.

Med hovedkontor i Danmark har vi udviklet professionelt rengøringsudstyr i mere end 100 år. Nilfisk-Advance har produktionsfaciliteter i Nordamerika, Sydamerika, Europa og Kina. Vi har egne salgsselskaber i 43 lande og er repræsenteret i mere end 100 lande rundt om i verden.

Koncernen har mere end 5.400 ansatte på verdensplan og en omsætning på ca. Euro 847 mil. i 2011.

Vi tilbyder højtryksrensere, våd-/tørsugere og gulvrengøringsmaskiner til landbruget, auto- og transportbranchen, industrien, bygge- og anlægsbranchen og private forbrugere.

Vi har forpligtet os til den højeste grad af ansvarlighed. Vi udvikler rengøringsløsninger med høj rengøringskvalitet, samtidig med at vi anvender stadig mindre energi, mindre vand og mindre rengøringskemi, så du trygt kan fokusere på at udføre arbejdet.

Med Nilfisk-ALTO varemærket har vi fokus på nytænkning og vækst. Vi tror på tætte og langvarige relationer med både kunder, leverandører og medarbejdere. 

 

 

MI har eksisteret siden 1963 som et indkøbssamarbejde mellem danske maskinforretninger. I dag er MI et Amba-selskab, som handler både med professionelle og private, via de 49 lokale MI maskinforretninger eller online på shop.mi.dk og via MI Trading på partner.mi.dk 

 

MI arbejder ud fra 4 overordnede værdier:

• Sig det
• Lidt flinkere
• Find løsninger
• Økonomisk bevidst 

 

Hos MI finder du et stort udvalg af landbrugsmaskiner og redskaber som f.eks. plove og såmaskiner, fræsere og harver, skårlæggere og river, balleindpakkere og ballepressere, mulchmaskiner og hegnsklippere, tipvogne og græsvogne, vertikalblandere og halmstrøere, gødningsspredere og marksprøjter fra førende producenter i ind- og udland. 

 

MI har hovedkontor og centrallager i Vejle og beskæftiger 72 medarbejdere. Vi er også til stede i Sverige med et bredt forhandlernet samt kørende sælgere og montører. I Vejle er vores 1.200 kvm udstilling åben året rundt - besøg den sammen med din lokale MI forretning.

 

 

Yamaha investere årligt meget store resurser på at gøre produkterne bedre, sikrere og mere økonomiske at køre på. Erfaringerne fra racerbanen, Yamaha klubber samt udvikling af nye og stærke materialer har resulteret i at en moderne Yamaha-MC eller firehjuler skal fungere fejlfrit i mange år, naturligvis med den forudsætning at alle service er overholdt.

 

Yamah tilbyder ud over 2 års fabriksgaranti en 3 års forlænget garanti på motor, elektronik og gearkasse, uanset kørte kilometer. Alle standardmotorcykler fra 250 ccm og opefter og arbejdsfirehjuler er omfattet af dette. Competition/funbikes og motorcykler til banebrug iøvrigt er ikke inkluderet i dette. Garantien gælder kun hvis motorcyklen er leveret af en autoriseret Yamaha forhandler og at alle service er overholdt samt ført i medfølgende servicebog på et autoriseret Yamaha værksted. For at garantien skal gælde skal motorcyklerne være privatejede og må ikke bruges til eksempelvis budkørsel eller som skolecykel. Normalt slidtage på dele der betragtes som sliddele, som for eksempel tændrør, sikringer og koblingsplader omfattes naturligvis ikke af garantien.

 

Husk at komme med din Yamaha til service inden for to år, det kan spare penge samt besvær, og garantien forlænges samtidig til 5 år

Dette gælder Yamaha over 250ccmSamson Agro er en international virksomhed, der igennem 90 år har fokuseret på at tilfredsstille kundernes behov for innovative, miljørigtige kvalitetsløsninger til landbruget. Samson Agro produceret gyllevogne, møgspredere, nedfældere og slæbeslangebomme m.m.

 

 

 

Linddana er skaberne af TP flishuggere, de er af Europas førende udviklere og producenter af flishuggere til brug i have, park og skov.

 

De sælger med stor succes de anerkendte TP flishuggere i ind- og udland.

TP flishuggere er udviklet gennem mere end 30 år i den bedste tekniske kvalitet og med stor vægt på holdbarhed, sikkerhed og funktionalitet.

 

Linddana A/S har på 30 år udviklet sig fra at være en iværksættervirksomhed til en specialiseret, eksportorienteret industrivirksomhed.

Linddana er en dynamisk, udviklingsorienteret virksomhed, som gennem årene har udviklet et bredt sortiment af TP flishuggere i en kvalitet og funktionalitet i høj klasse. Linddana prioriterer udvikling af fremtidens flishuggere højt.

 

Mere end 80 pct. af flishuggerne sælges på eksportmarkederne, specielt i Vesteuropa.

 

 

Hardi er med sine over 50 års erfaring leverandør af kvalitets sprøjter.

 

Den bedste partner, du kan have, er en professionel forhandler. HARDI arbejder konstant på at udvikle de specialiserede færdigheder hos HARDI forhandlerne. Dette sker gennem mange forskellige værktøjer som træning i sprøjtepåføring, service og vedligeholdelse dertil tilbydes de nyeste digitale værktøjer og bedste metoder. På denne måde giver forhandlerne den bedste rådgivning, hurtigst muligt.

 

Beskyttelse af afgrøde er hvad HARDI er specialiseret i, professionel brug af plantebeskyttelsesmidler i dag indebærer fokus på:

  • Højst Biologisk effekt og niveauer af kontrol

  • Minimum Pesticidrester i fødevarer 

  • Minimum Risiko for miljøforurening fra afdrift og afstrømning

  • Maksimum Hensyn til kapacitet, brugervenlighed, sikkerhed og præcision.

 

 

 

Weidemann har i mere end 30 år været den fortrukne partner for mange brancher: Landbrug, have- og landskabsbrug, heste- og ridesport, offentlige institutioner samt industri og byggesektoren.

 

I 2006 har Stemas Maskinsalg A/S og Weidemann GmbH fejret 10 års jubilæum for vores stærke samarbejde. Vi har i kraft af vores fælles erfaringer opbygget et effektivt og solidt grundlag for at kunne tilbyde minilæssere til ethvert indsatsområde.

 

Weidemann lancerede i 2006 CX-modellen med fortsat udvikling og flot design - nye modeller - til kundernes fordel.

Flere af modellerne fås som nedbygget LP-version, hvilket betyder nye anvendelsesområder for den pågældende maskine.

 

 

 

Yanmar traktorer bruges på mange steder til multi formål, såsom landbrugs formål eller havemaskine formål.

Monteret Yanmar vandkølet dieselmotor leverer høj kvalitets magt og udholdenhed, og kan samtidig prale med lavt brændstofforbrug.

 

 

Kuhn giver overlegen support via forhandlerne. Hos Kuhn anerkender man valget, deres kunder tager når de beslutter sig. Det Kuhn's mål at producere den højeste kvalitetsmaskine samt at give et kyndig salg og produktudviklinge gennem faciliteter og forhandlernetværk placeret i hele Danmark.

 

 

 

Simplicity tilbyder de bedste havetraktorer, simple og smidige klippere samt sneslynger til at håndtere arbejde og vedligeholdelse som en professionel! 

 
Bund af Navigation

Hjulmagervej - 7700 Thisted - Tlf.: +45 96 17 84 00 - Brårupgade – 7800 Skive – Tlf.: +45 97 52 22 00 - info@hundahl.dk