logo2012front-slide1.jpg
Forsiden
Kvalitetsmærker
Kampagne
Profil
Nyhedsarkiv
Presse
Ny Stiga Park Pro
Maskiner
Brugte Maskiner
Maskine Galleri
Værksted
Have-/park
Lager og Reservedele
Butik
Billedgalleri
Links
Kontakt / Åbningstid
Job hos J. Hundahl A/S

De nye maskiner fra Stig kombinerer en optimal ydeevne og robusthed med maksimal brugervenlighed og kørekomfort. De er ideelle for professionelle gartnere, der arbejde intenst med havearbejde. 


 

Kraftfulde og robuste

Stiga Park Pro skiller sig ud med deres ydeevne. Motorerne (Briggs & Stratton eller Honda) og firehjulstrækket giver et godt greb selv på skrå flader. Stiga Park Pro har en max hastighed på 14 km/t, hvilket er 40% mere end de tidligere generationer af produktet. En anden ny funktion er hydrauliksystemet, der øger den totale ydeevne med 30%, og som gør det muligt at kontrollere de frontmonterede redskaber fra førersædet

(Park Pro 740IOX)


 

Nemme at køre

Den ægte Stiga knækstyring gør Park Pro unikke og nemme at styre. Bagenden vil altid følge de samme spor som forhjulene, og denne bevægelighed går hånd i hånd med maskinens robusthed, da den centrale del af styrerammen er øget med 20%.


 

Enestående komfort

Knækstyring er bare en ud af de mange løsninger, som Stiga har introduceret for at simplificere arbejdet. Den nye hydrauliske ProDrive servostyring og den hydrostatiske transmission sikrer en god kørekontrol - selv ved lange arbejdssessioner. Det nye, ergonomiske sæde, som kan justeres efter brugeren, er et must, når man anvender maskine i mange timer i træk. Desuden holder det nye, intuitive LED-display hele tiden føreren informeret om plæneklipperens ydeevne, og den fungerer optimalt ved alle temperaturer og vejrforhold.


 

Alsidighed

Det frontmonterede klippeaggregat sikrer en god synlighed og fuld kontrol over klippeområdet. Pivothjulene sikrer, at græsset bliver klippet jævnt. Det er desuden nemt at vippe klippeaggregatet på for at rengørdet. park Pro er kompatibelt med en lang række ekstra redskaber så som fejemaskine, sneblad, sneslynge og X-blad (Park Pro 740 IOX)


 

Om Stiga

Stiga blev grundlagt i Sverige i 1934 og har mere end 80 års erfaring i innovative forbrugerprodukter. Som et resultat af Stigas tradition og det krævende nordiske klima er alle Stigas produkter kendetegnet ed høj kvalitet og fremragende ydelse.

Forbrugerdrevet innovation har altid ligget Stiga på hjertet. Stigas mission er at leveres førsteklasses haveredskaber om er fremstille til at opfylde alle brugeres behov til alt slags havearbejde - hele året rundt. Stigas maskine og redkaber er alle udarbejdet med stort fokus på sikkerhed, ergonomisk udformning og miljøvenlighed

Stiga er et mærke, som tilhører Global Garden Product (GGP), en førende fabrikant af plæneklippere og andre haveprodukter


 

 

Se den komplette brochure her
 

 
Bund af Navigation

Hjulmagervej - 7700 Thisted - Tlf.: +45 96 17 84 00 - Brårupgade – 7800 Skive – Tlf.: +45 97 52 22 00 - info@hundahl.dk